A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.
A Mexikóban őshonos agave növényből kinyert természetes édesítőszer. A kinyert koncentrátumból szirupot készítenek, mely fruktózt és glükózt tartalmaz. Édesítő értéke magas, kis mennyiség is elegendő. Tartalmaz vasat, kálciumot, káliumot, foszfort és magnéziumot. A Mexikóban őshonos agave növényből kinyert természetes édesítőszer. A kinyert koncentrátumból szirupot készítenek, mely fruktózt és glükózt tartalmaz. Édesítő értéke magas, kis mennyiség is elegendő. Tartalmaz vasat, kálciumot, káli...
Alternatív, de természetes édesítőszert keresel? Próbáld ki a datolyaszirupot! A datolyaszirup karamellás színének és ízének köszönhetően isteni édesítő. Felhasználási javaslat: kávék, sütemények, desszertek édesítésére.
A kókuszcukor, vagy más néven pálmacukor a kókuszpálma virágának nektárjából kinyert természetes édesítőszer. A dél-kelet ázsiai régióban már régóta használják, hazánkban azonban csak mostanában vált népszerűvé. Glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél, és az agaveszirupénál is. Íze egyáltalán nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincsen, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló. A vegetáriánus, vegán és paleo étrendekben is elfogadott édesítőszer. Összetevők: kókuszvirá...
A természetben megtalálható édesítőszerek piaca az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt. A fogyasztók is megérettek a váltásra, és már nyitottak a természetes megoldásokra. Újdonságunk a Bio Rizsszirup ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, sűrűn folyó, mézhez hasonlító állagú természetes édesítőszer. Felhasználása: kávék, sütemények, desszertek édesítésére, továbbá szószok, szörpök, italok készítéséhez ajánljuk. ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN ENERGIA 1 666.0 KJ / 392.0 KCAL Zsír 0.4 g S...
Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik.
Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik. Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva! Összetevők: agáve szirup*Összetevők: agáve szirup**= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból Tápanyagtartalom (100 g-ban):E...
Összetevők: datolyalé koncentrátum**= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz.Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre....
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka t...
Összetevők: rizsliszt*, víz*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, mely így csomagoláskész. Az elkészült szirupot különböző mére...
Összetevők: rizsliszt*, víz*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, mely így csomagoláskész. Az elkészült szirupot különböző mére...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.
A 100%-os természetes juharszirup gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban. Immunerősítő, antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz. A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok. Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ahol a cukrot is: süteménybe, reggeli kávéba, teába, öntetekhez stb.
A nádmelasz a nádcukor gyártása során képződik. Sötét színű, sűrű, édes folyadék. Már az ókorban kezdték használni gyógyító hatása miatt. Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, esszenciális aminosavakban (amit az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért táplálék formájában kell bevinni). Ásványi anyagok: kálium, kálcium, magnézium, foszfor, vas, cink, réz, króm. A Lyles Black nádmelasz mesterséges színezéket, tartósítószert és egyéb hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz. Fel...
Filteres fekete tea, filterenként aromazáró fóliába csomagolva,
kínálódobozzá alakítható exkluzív papír dobozban
30 db X 2 g = 60g
Összetevők: fekete tea, természetes juharszirup aroma
Természetes anyagokat tartalmaz!
Allergiát és intoleranciát okozó anyagokat tartalmaz: E1200, E466, E955, E950, E150d, E202, E211. Összetevők: Víz, polidextróz (E1200) aroma, sűrítő: karboxi-metil-cellulóz (E466), savanyítószer: borkősav (L+), édesítőszer: szukralóz (E955), aceszulfám-kálium (E950), színezőanyag: szulfit-ammónia-karamell (E150d), tartósítószerek: kálium-szorbát (E202), nátrium benzonát (E211). Nettó mennyiség: 700ml.
MONIN CUKORMENTES MOGYORÓ SZIRUP - 250 ml
Eredete A Vanília Orchideából származó kiváló, tiszta, gyengéd íz sikerét főként a sütőipar és a cukrászipar aratja le - sokak örömére. A Monin cukormentes Vanília szirup egyike a legsokoldalúbb szirupízesítésnek, mely szinte bármilyen italt tovább tud fokozni. Segítségével kellemes kávékülönlegességeket, olvadós forró csokoládékat, különleges desszertitalokat és prémium koktélokat készíthetünk. Eredete A Vanília Orchideából származó kiváló, tiszta, gyengéd íz sikerét főként a sütőipar és a c...
Adja közvetlenül az ételhez vagy használja édesítőnek a süteménybe. Összetevők: agave szirup* 100%. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1312 kJ/309kcal Zsír: 0g - Amelyből telített zsírsav: 0g Szénhidrát: 77,2g - Amelyből cukor: 77,2g Fehérje: 0g Só: 0 Kiszerelés: 500 ml
Bio cukornád-melasz - tiszta cukornádszirup, finomítatlan- elleőrzött ökológiai gazdálkodásból A cukornád-melasz egy igazi vitalitást okozó energiacsomag. Élvezhető tisztán kenyérre kenve, forró tejbe keverve vagy egyéb ételek, italok édesítésére. Kimagasló mennyiségben tartalmaz magnéziumot, kalciumot, vasat és káliumot és további létfontosságú nyomelemet. Adalékanyag nélkül tisztán kerül töltésre.