Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartal...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartal...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formára, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a sütés következtében. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is. Nem tartalmaz aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. A termék glutént tartalmaz. A termék zelle...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajba, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalo...
Könnyen elkészíthető, kellemesen fűszeres ízű burgonyafasírtpor. Mesterséges aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz. Zellert, szezámmagot, búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.
Ataisz chia magburger chilis-tökös fasírtpor 200g termékünk a következő diétákban fogyasztható: cukorbeteg, laktózmentes, vegetáriánus.
Ataisz chia magburger magyaros fasírtpor 200g termékünk a következő diétákban fogyasztható: cukorbeteg, laktózmentes, vegetáriánus.
Zabkorpa (Ukrajna), búzasikér, burgonya-
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fokhagyma por, gyömbér, étkezési só
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni .Ezután nem túl forró (!) olajban tetszés szerinti formára alakítva süssük meg. Nem tartalmaz :aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fűszerpaprika...
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni.Ezután nem túl forró (!) olajban tetszés szerinti formára alakítva süssük meg. Nem tartalmaz :aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, kömény, vöröshagyma dara, fűszerpaprika őrle...
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni.Ezután nem túl forró (!) olajban tetszés szerinti formára alakítva süssük meg. Nem tartalmaz :aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fű...
A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forrón fogyasztjuk. Nem tartalmaz: Sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután formáljunk belőle nedves kézzel kis golyókat, és süssük aranybarnára forró olajban. Salátával és körettel fogyaszthatjuk. A termék búzát tartalmaz. Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült. Összetevők: csicseriborsóliszt, teljes búzaliszt, morzsa, fűszerek, tengeri só. Átlagos tápanyagtartalom 100 g term...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.
Összetevők: zabpehely, burgonyapehely, morzsa, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, lenmag, napraforgó, szárított zöldségek, fűszerek, tengeri só.
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.
Összetevők: zabpehely, burgonyapehely, morzsa, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, lenmag, napraforgó, szárított zöldségek, fűszerek, tengeri só.
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.
Összetevők: zabpehely, burgonyapehely, morzsa, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, lenmag, napraforgó, szárított zöldségek, fűszerek, tengeri só.
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.
Összetevők: zabpehely, burgonyapehely, morzsa, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, lenmag, napraforgó, szárított zöldségek, fűszerek, tengeri só.
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható.
Összetevők: zabpehely, burgonyapehely, morzsa, teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt, lenmag, napraforgó, szárított zöldségek, fűszerek, tengeri só.
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml hideg vízzel, pár perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!) olajban megsütjük. Fogyasztható főételként salátával, vagy főzelékekhez, gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsekbe is. TIPP...
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetétel: burgonyapehely, zabkorpa, búzasikér, lenmag, őrölt póréhagyma, tengeri só
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetétel: burgonyapehely, zabkorpa, búzasikér, lenmag, őrölt póréhagyma, tengeri só.
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetétel: burgonyapehely, zabkorpa, búzasikér, lenmag, őrölt póréhagyma, tengeri só.
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml hideg vízzel, pár perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!) olajban megsütjük. Fogyasztható főételként salátával, vagy főzelékekhez, gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsekbe is. TIPP...
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml hideg vízzel, pár perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!) olajban megsütjük. Fogyasztható főételként salátával, vagy főzelékekhez, gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsekbe is. TIPP...
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formára, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a sütés következtében. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is. Nem tartalmaz aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben...
Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energiatartalom: 1451,30 KJ/ 346,72 kcalZsír: 6,25 g,...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a sütés következtében. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is. Nem tartalmaz aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. A termék glutént tartalmaz. A termék zell...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalo...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a sütés következtében. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is. Nem tartalmaz aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. A termék glutént tartalmaz. A termék zell...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a sütés következtében. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is. Nem tartalmaz aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. A termék glutént tartalmaz. A termék zell...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalo...
Elkészítési javaslat főfogásként 3 főre: A Falafel-keveréket 300ml forró vízzel keverjük össze és 10 percet hagyjuk dagadni. Majd forró olajban 1 evőkanálnyi arany barna tallérokat süssünk. Tipp: Nagyon finom joghurt szósszal.
Növényi alapanyagú fasírtpor.
Növényi alapanyagú fasírtpor.
Összetevők:
szójagranulátum, kukoricakeményítő, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), zabpehelyliszt, napraforgó, burgonyaliszt, árpa-, búza-, rozs-, zab- és lenmagpehely, tengeri só, vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, póréhagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, fűszerpaprika, fűszerek.
Elkészítés:
250 g fasírtport kikeverünk kb. 300 ml vízzel, 30 perc pihentetés után olajban kisütjük.
Gyártó: Dénes-Natura Kft.
Összetevők:
szójagranulátum, zabpehely, (18 százalék), étkezési keményítő, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), napraforgó, burgonya és lenmagpehely, tengeri só, vöröshagyma, zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, póréhagyma, zellergumó), fokhagyma, petrezselyemzöld, fűszerpaprika, fűszerek.
Elkészítése:
3 dl vízzel összekeverjük, 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálva forró olajban kisütjük.
Alkalmas még káposzta-, illetve paprikat...
-14%
Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor (gluténmentes) 300g
Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfoga...
Vegabond gabona fasírtpor falafeles 200 g
Könnyen és gyorsan elkészíthető csicseriborsó és sárgaborsó liszt alapú fasírtpor falafel ízben.
Szója és tojásmentes termék.
Egy falatnyi India... Ízletes és illatos omlós fasírt.. De álljunk csak meg egy percre! Ebben nincs is hús! Ne aggódj másnak sem fog feltűnni, ha nem vegetáriánus a vacsorapartnered akkor sem fogsz mellé lőni ezzel az ínycsiklandó fasírt alappal!
Hagyma és curry: tökéletes kombináció egy indiai ízvilágú vacsorához! Szóját és tojásport nem tartalmaz! Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül, sütőbe...
Könnyen és gyorsan elkészíthető, ízletes vegetáriánus fasírtpor magyaros ízben.
Szereted a fasírtot? És mit szólnál, ha tökmaggal bolondítanánk meg? Ugye milyen jól hangzik? Máris összefutott a nyál a szádban? Akkor jó helyen jársz! A Vegabond Gabonafasírtpor Tökmagos ízesítéssel egy gyorsan elkészíthető különleges ízösszetételű vegetáriánus húspótló készítmény, amely nem csak vegetáriánusok kedvence lehet! Szóját és tojásport nem tartalmaz! Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül, sütőben...