Instant Arabica kávé gyógynövényekkel, Stevia-val édesítve és pálma tejport tartalmaz.
Laktózmentes pudingpor. Egy csomag pudingport alaposan turmixoljunk össze 2,5 dl hideg vízzel a kívánt állag 15-20 perc után érhető el.
Emberi fogyasztásra alkalmas. 1 tasak pudingporhoz (60 g) 500 ml tej szükséges. Alaposan turmixoljuk össze a 60 g pudingport 500 ml hideg tejjel. Körülbelül 15-20 perc után fogyasztható.
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, így nem tartalmaz koffeint, se theobromint. A karobport édeskés jellege önmagában is élvezetes ízesítővé teszi.
A Naturmind karobpor a következő diétákban is fogyasztható: cukorbeteg, paleolit, low-carb, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus.
A Naturmind karobpor a következő diétákban is fogyasztható: cukorbeteg, paleolit, low-carb, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus.
összetevők: árpamaláta kivonat(47%), sovány tejpor, laktóz, cukor, zsírszegény kakaópor(9%), élesztő, magnézium-karbonát, kalcium-foszfát,, növényi olaj, vitaminok: A, E, C, B1, B2, pantoténsav, B6, folsav, B12, biotin, niacin), só, vanília aroma
Készült barna nádcukorból (59%), zsírszegény kakaóból (38%), szójalecitinbol, és bourbon vaníliából, valamennyi ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A csokoládé ízű ital gazdag kalciumban, magnéziumban és vasban.
Felhasználása: 1-2 púpozott teáskanálnyi kakaóport egy pohár tejben elkeverünk. Hideg és meleg tejben egyaránt oldódik.
-14%
Sűrű, krémes csokoládé ízű forróital készíthető a por segítségével. A termék nem tartalmaz tejszármazékot és édesítést, így diéta és ízlés szerint egyénileg ízesíthető. (16-17 adagra elegendő) Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, zsírszegény kakaópor, tápióka keményítő, 100%-os narancs őrlemény.
-15%
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe a kakaóhoz hasonló, így annak helyettesítésére szolgálhat az étrendben. Készíthetünk belőle hamis kakaó italt, és édeskés íze miatt süteményekhez is kiváló alapanyag. Élelmi rostban gazdag, gluténmentes termék. Más karobporokkal szemben nagyon finom édes ízű, nem keserű! Kakaó helyettesítésére használható, az arra érzékenyek számára.