Kimagaslóan magas vitamin és ásványi-anyagtartalma, gyönyörű, csillogó mélybordó színe igazi kuriózum a palettán. Eredeti fertődi recept alapján készült Feketeribizli gyümölcsszörpünk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert.
A kertben szedett bodzavirágok üdítően friss zamatát, frissességét zártuk palackba a bodzavirág minden értékes összetevőjével. Vese és vértisztító, köhögéscsillaptó, légút tisztítő, öregedésgátló.
Málna gyümölcsszörp nem tartalmaz mesterséges színezéket illetve tartósítószert. S ha még hideg szódával egy finom fröccsöt is készít belőle
Feketáfonyás édesítőszerrel ízesített energiamentes szörp.
Higítási arány: 1:8
Málnás édesítőszerrel ízesített energiamentes szörp.
Higítási arány: 1:8
Narancsos édesítőszerrel ízesített energiamentes szörp.
Higítási arány: 1:8
A Csipke szörp a napi C-vitamin biztosítása mellett természetes formában tartalmazza a P-vitamint, ami elősegíti a C-vitamin felszívódását, kedvezően hat a hajszálerekre, erősíti rugalmasságukat. Ezenkívül A-, B1-, B2-, K-vitamint, gyümölcssavat, pektint, karotint és magnéziumot tartalmaz.
A bodza bogyója finom és egészséges, sok C vitamint tartalmaz. A népi gyógyászat szerint hat a légutakra, vér- és vesetisztító. Összetevők: cukor, ivóvíz, 10% bodzavirág kivonat, méz 2%, étkezési sav: citromsav, természetes aroma. Vízben oldott szárazanyag: min. 66,5 ref.%
Fogyassza hűsítőként egy árnyas diófa lombjai alatt. Vendégeinek adhat hozzá friss mentalevelet, néhány szem szőlőt, egy kis jeget és már is kész a szőlős-bodzás nyári koktél. Fogyaszthatja akár melegen is egy csésze zöld teát ízesítve.
Mézzel is édesített, tartósítószer-mentes, magas gyümölcstartalmú szörp, amely hagyományos receptúra alapján készült. 1: 8 arányban higítható.
A csipkebogyóról régóta tudjuk, hogy több C -vitamint tartalmaz, mint a citrom, ezért észak és egyes vidékeken hazai citromnak is nevezik. A népi gyógyászat megfigyelése szerint jó hatással van a nyálkahártya és a bőr egészségének megőrzésében is. Különösen ajánlották fizikai megterhelés, betegség időszakában. Emlékszem gyerekkoromban egy szélvihar kidöntötte a nagyszüleim legszebb csipkebokrát. Még szerencse, mondta nagyapám, hogy a nagyanyád csipke szörpjéből néhány üveg ott lapul a kamrába...
Kínálja vendégeinek, családjának szörpként, akár újszerű finom öntetként tejberizshez, rizsfelfújtakhoz, natúr joghurtok és müzlik ízesítéséhez, de készíthet belőle igazán ízletes mártást vad- és marha húsokhoz is. Összetevők: cukor, bodzalé 11%, fekete szederlé 11%, kökénylé 7%, kék áfonyalé 6% (sűrítményből), ivóvíz, méz 2%, étkezési sav: citromsav, természetes aroma.
Mézzel is édesített, tartósítószer-mentes, magas gyümölcstartalmú szörp, amely hagyományos receptúra alapján készült. 1: 8 arányban higítható. ribizliA népi gyógyászatban a feketeribizlinek általános egészségjavító, méregtelenítő hatása ismert. Megfázásos betegségekre ajánlották. Gyógyító értéke kimagasló. Kitűnő téli ital a ribizliszörp
Mézzel is édesített, tartósítószer-mentes, magas gyümölcstartalmú szörp, amely hagyományos receptúra alapján készült. 1: 8 arányban higítható. eperszörpA népi gyógyászatban a földieper nem csupán illatos, zamatos étek, hanem hasznos gyógyhatású gyümölcs is. Fogyasztását javasolták epe- és vesebántalmak ellen, reuma és köszvény kezelésére is.
Ezt az értékes gyógynövényt zártuk palackba gyümölcscukorral édesítve, hogy az egészségtudatos vásárlóinkak is kedvezzünk. Fogyassza szeretettel, kínálja vendégeinek és családjának ne csak szörpként, hanem teák, frissítő italok ízesítésére. Különlegesen finom desszertekbe, pudingokba, és öntetek készítésénél is.
Régen a gránátalmát a szerelem és a termékenység ősi jelképeként tartották, Aphrodité „szent gyümölcse" volt. Jótékony hatású mind a szellemre, mind a testre, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot tartalmaz, valamint antioxidánst tartalmaz. Gyógyhatásai, hogy erősíti a bőr szövetet, gyulladáscsökkentő hatású, aktiválja a sejtregenerációt. A szakemberek elsősorban ajánlják az érelmeszesedés és a magas vérnyomás megelőzésére. A gránátalmából kíméletes eljárással előállított szörp megőrizte ...
Az áfonya sokunk szívéhez áll közel, néhány éve Bodza és a Búzavirág mellett Áfonyára is keresztelhetjük lányunkat. Kézműves termékeink sorában az egyik legértékesebb bogyós gyümölcsből készült szörpünk a kék áfonya szörp.
A kék áfonya gyümölcséből hagyományos módon, kíméletes eljárással készült kézműves szörp nemcsak ízletes, de értékes összetevőkben is gazdag, a hozzáadott mézről nem is beszélve. Fogyassza egészséggel! Fogyassza szeretettel akár szörpként, akár újszerű finom öntetként tejberizshez, rizsfelfújtakhoz, natúr joghurtok és müzlik ízesítéséhez, de készíthet belőle igazán ízletes mártást vad- és marha húsokhoz is. Próbálja ki forrón! Zöld teához öntsön ízlés szerint kék áfonya szörpöt és élvezze a k...
Szemet gyönyörködtető látvány a vidéki táj dimbes-dombos lankáin járva, amint az ember messziről meglátja a széles, lilás levendula mezőt. Ez az illatos virágú gyógynövény, pihentető nyugalommal tölt el. Virágai a növény legértékesebb részei, amelyek illóolaj tartalma és különböző összetevői révén erősítik az idegeket, nyugtató hatású és pozitív gondolatokra hangolnak.
Málna szörp cukorral és mézzel. A málna nemcsak ízletes gyümölcs, de kiváló vitaminforrás is, C, B és A vitaminokban, nyomelemekben és flavonoidokban is gazdag. A málna gyümölcséből mézzel ízesített, kíméletes eljárással készült szörp nemcsak különlegesen finom, de természetes összetétele és magas minősége miatt fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséhez. Hűsítőként is kiváló, a nyári melegben. Vendégeinek, családjának adhat hozzá friss ciromfű levelet, néhány szem málnát, jeget é...
A málna gyümölcséről tudjuk, hogy kiváló vitaminforrás, C, B és A vitaminban, nyomelemekben és flavonoidokban is gazdag. Ezért ebből az értékes gyümölcsből, kíméletes eljárással készült szörp fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséhez. Még többet, hiszen a gyümölcs feldolgozásához használt gyümölcscukorral a szörp még egészségesebb. Ajánljuk tejberizshez, rizsfelfújtakhoz, süteményekhez újszerű finom öntetként, valamint natúr joghurtok és müzlik ízesítéséhez. Egy pohár málnaszörp ...
A málna gyümölcséről tudjuk, hogy kiváló vitaminforrás, C, B és A vitaminban, nyomelemekben és flavonoidokban is gazdag. Ezért ebből az értékes gyümölcsből, kíméletes eljárással készült szörp fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséhez. Még többet, hiszen a gyümölcs feldolgozásához használt gyümölcscukorral a szörp még egészségesebb. Ajánljuk tejberizshez, rizsfelfújtakhoz, süteményekhez újszerű finom öntetként, valamint natúr joghurtok és müzlik ízesítéséhez. Egy pohár málnaszörp ...
Összetevők: cukor, mangólé 38% (sűrítményből), méz 2%, étkezési sav: citromsav, természetes aroma.
Mézzel is édesített, tartósítószer-mentes, magas gyümölcstartalmú szörp, amely hagyományos receptúra alapján készült. 1: 8 arányban higítható. A népi gyógyászat szerint a meggy kedvezően hat a szervezet működésére. Emésztésserkentő, immunrendszer erősítő. Legjobb antioxidánsunk. Magas ásványi anyag- és vitamintartalmú gyümölcs. .
ÖSSZETEVŐK: fruktóz-glükózszörp és kristálycukor változó arányban, víz, málnalé [min. 33% (sűrítményből)], étkezési savak (citromsav, aszkorbinsav), aromák, színező növényi kivonatok (bodzasűrítmény, antocianinok).
ÖSSZETEVŐK: víz, narancslé min. : 33% (sűrítményből), étkezési sav (citromsav, aszkorbinsav), édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, Na-szacharinát), aroma, tartósítószer (K-szorbát), stabilizátor (gumiarábikum), színezékek
Cukormentes. Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó.
összetevők: Almalékoncentrátum*, málnalékoncentrátum*
összetevők: Almalékoncentrátum*, meggylékoncentrátum*