Kategóriák

Szójaszósz


Sorrend:

Biorganik bio tamari szójaszósz 250 ml
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő.
1 414 Ft
1 414 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Clearspring bio shoyu szójaszósz kangisa 150 ml
Clearspring bio shoyu szójaszósz kangisa 150ml Tradicionálisan, ősi módszerekkel készült bio minőségű szójaszósz. Kiszerelés: 150ml Összetevők: víz, egész szójabab * (21%), teljes kiőrlésű liszt *, tengeri só. * Organikusan termesztett
1 560 Ft
1 560 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Clearspring bio tamari szójaszósz 150 ml
Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során jön létre, mely nem más, mint a miszó tetejére feljövő folyadék.
2 285 Ft
2 285 Ft
  db    Kosárba Kosárba
KIKKOMAN SZÓJASZÓSZ 150 /0205/
Természetesen érlelt szójaszósz. Mesterséges színezőt és ízesítő nem tartalmaz!
1 327 Ft
1 327 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Lee kum kee szójaszósz sötét 500 ml
Természetes erjesztéssel készülő, prémium minőségű, sötét szójaszósz.
1 316 Ft
1 316 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Lee kum kee szójaszósz világos 500 ml
Természetes erjesztéssel készülő, prémium minőségű, világos szójaszósz.
1 241 Ft
1 241 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Megachef gluténmentes szójaszósz 200 ml
A szójaszósz ételízesítőként használt szósz, melynek alapanyaga az erjesztett szójabab, olajtalan szójapehely és búza. Az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez és sütéshez használnak, mártásokhoz, illetve marináláshoz is alkalmaznak.
1 222 Ft
1 222 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Naturmind tamari szójaszósz 500 ml
Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari remek só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mi...
2 190 Ft
2 190 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Superior pearl river szójaszósz sötét 150 ml
A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk készítésekor éljünk vele. Egy teáskanál sötét szójaszósz helyettesít egy evőkanál sót. Rákaptunk rendesen, és már a rostonsültek pácába is ezt tesszük ízesítőként. Ezen túl az ételek színét is kedvünkre befolyásolhatjuk vele.
573 Ft
573 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Superior pearl river szójaszósz sötét 500 ml
Szójaszósz /világos vagy sötét/ összetétel: víz, szójababkoncentrátum, búzaliszt, só
1 305 Ft
1 305 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Superior pearl river szójaszósz világos 150 ml
A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz. A világosabb, diszkrétebb ízű szójaszószt hal- és zöldségételekhez használják, mert ez nem színezi el az ételt.
519 Ft
519 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Superior pearl river szójaszósz világos 500 ml
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. Használhatjuk húsos és zöldséges ételek készítéséhez, pácolásához is. A világos szójaszósz összetétele - víz - SZÓJAbab - búzaliszt - tartósítószer E202 Átlagos tápérték 100 ml világos szójaszószban - szénhidrát: 4,5 g ebből cukrok: 1,9 g - zsír
1 037 Ft
1 037 Ft
  db    Kosárba Kosárba