Kategóriák

Szójaszósz


Sorrend:

BIORGANIK BIO TAMARI SZÓJASZÓSZ 250 ML 250 ml
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő.
1 286 Ft
1 286 Ft
  db    Kosárba Kosárba
CLEARSPRING BIO SHOYU SZÓJASZÓSZ 150 ML 150 ml
Clearspring bio shoyu szójaszósz kangisa 150ml Tradicionálisan, ősi módszerekkel készült bio minőségű szójaszósz. Kiszerelés: 150ml Összetevők: víz, egész szójabab * (21%), teljes kiőrlésű liszt *, tengeri só. * Organikusan termesztett
1 559 Ft
1 559 Ft
  db    Kosárba Kosárba
CLEARSPRING BIO TAMARI SZÓJASZÓSZ 150 ML 150 ml
Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során jön létre, mely nem más, mint a miszó tetejére feljövő folyadék.
2 284 Ft
2 284 Ft
  db    Kosárba Kosárba
KIKKOMAN SZÓJASZÓSZ 150 /0205/ 150 ml
Természetesen érlelt szójaszósz. Mesterséges színezőt és ízesítő nem tartalmaz!
1 337 Ft
1 337 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Lee kum kee szójaszósz sötét 500 ml
Természetes erjesztéssel készülő, prémium minőségű, sötét szójaszósz.
1 315 Ft
1 315 Ft
  db    Kosárba Kosárba
Lee kum kee szójaszósz világos 500 ml
Természetes erjesztéssel készülő, prémium minőségű, világos szójaszósz.
1 240 Ft
1 240 Ft
  db    Kosárba Kosárba
MEGACHEF SZÓJASZÓSZ 200 ML 200 ml
A szójaszósz ételízesítőként használt szósz, melynek alapanyaga az erjesztett szójabab, olajtalan szójapehely és búza. Az ázsiai konyha egyik alapvető ételízesítője, amit főzéshez és sütéshez használnak, mártásokhoz, illetve marináláshoz is alkalmaznak.
1 221 Ft
1 221 Ft
  db    Kosárba Kosárba
NATURMIND TAMARI SZÓJASZÓSZ 500 ml
Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari remek só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mi...
1 842 Ft
1 842 Ft
  db    Kosárba Kosárba
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT 150ML 150 ml
A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk készítésekor éljünk vele. Egy teáskanál sötét szójaszósz helyettesít egy evőkanál sót. Rákaptunk rendesen, és már a rostonsültek pácába is ezt tesszük ízesítőként. Ezen túl az ételek színét is kedvünkre befolyásolhatjuk vele.
577 Ft
577 Ft
  db    Kosárba Kosárba
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT 500 ML 500 ml
Szójaszósz /világos vagy sötét/ összetétel: víz, szójababkoncentrátum, búzaliszt, só
1 315 Ft
1 315 Ft
  db    Kosárba Kosárba
SZÓJASZÓSZ VILÁGOS 150ML 150 ml
A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz. A világosabb, diszkrétebb ízű szójaszószt hal- és zöldségételekhez használják, mert ez nem színezi el az ételt.
523 Ft
523 Ft
  db    Kosárba Kosárba
SZÓJASZÓSZ VILÁGOS 500 ML 500 ml
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. Használhatjuk húsos és zöldséges ételek készítéséhez, pácolásához is. A világos szójaszósz összetétele - víz - SZÓJAbab - búzaliszt - tartósítószer E202 Átlagos tápérték 100 ml világos szójaszószban - szénhidrát: 4,5 g ebből cukrok: 1,9 g - zsír
1 045 Ft
1 045 Ft
  db    Kosárba Kosárba
YAKSO BIO TAMARI SZÓJA SZÓSZ 125 ml
Összetevők: víz, teljesértékű szójabab, koji (aspergillus oryzae), tengerisó *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája. A fő különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke. A tamari szó szerint azt jelenti, hogy felgyülemlik, felhalmozódik. Itt arra a folyadékra hivatkoznak, ami a teljes megérett szójababból (miso) gyűjtenek össz...
1 079 Ft
1 079 Ft
  db    Kosárba Kosárba