A perui kakaóvaj tallér egészséges, tápláló, különlegesen tiszta és jóízű. Gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.
Jótékony hatásai:
Természetes, növényi eredetű termék
Erősíti az immunrendszert, és szerepe van a rák elleni küzdelemben is
Magas E-vitaminnal rendelkezik és kiváló antioxidáns forrás
Lassítja a bőr öregedését
Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett arcbőrt
Gyorsítja a sérült bőr regenerálódását, mélyen beszívódva kényezteti, ápolja és puhítja bőrünket, valamint óvja a kiszáradástól
A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között, és segíti a nedvesség megtartását
A test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését
Számos natúr kozmetikum alapanyaga, segítségével a kozmetikai készítmények többi hatóanyagai is mélyebbre tudnak beszívódni, ezáltal hatásúk fokozódik
Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle. A kakaó értékes hatóanyaginak legfőképpen a bőrápolásban vehetjük hasznát, ugyanis rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangában, káliumban és foszforban is.
A kakaó értékes hatóanyaginak legfőképpen a bőrápolásban vehetjük hasznát, ugyanis rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangában, káliumban és foszforban is. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként.