Nyerjen egyedülálló betekintést szervezete omega-6:3 egyensúlyába, és nézze meg saját „előtte” és „utána” BalanceTest eredményeit. Ezt a tesztet a független VITAS laboratórium fejlesztette ki. Könnyen elvégezhető száraz-vércsepp vizsgálati módszer, amit az otthonában gyorsan elvégezhet. Segít az Ön egészségmegőrző protokollja elkezdésében.
Napjaink modern világában másként táplálkozunk, mint az 1900-as évek elején, amikor a gyorsételek, például, még nem voltak az étlapon.
De, ha saját maga készíti is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön ennék a friss füvet, a halakat, például a lazacot, zárt medencékben tenyésztik, és haltápot esznek ahelyett, hogy algát fogyasztanának a mély tengerekben. Ez óriási hatással van az ételek tápanyag-összetételére, így a mi sejtjeinkre, szöveteinkre és testünkre is. A Zinzino BalanceTest egy önmagunkon egyszerűen elvégezhető teszt, amellyel elemezhetjük a vérünkben lévő zsírsavakat, ami tükrözi, mennyi zsírt fogyaszt az ételekkel.
A BalanceTest száraz vércseppen végzett (DBS) teszt, melyről tudományosan bizonyított, hogy ugyanolyan pontos, mint a vénás vér, ha a zsírsavakat kell elemezni.
Csak néhány csepp vérre van szükség az ujjbegyéből egy szűrőpapírra, és kevesebb mint egy percet vesz igénybe. A VITAS Analytical Services* anonim módon, 98%-os pontossággal elemez 11 zsírsavat** a vérében. Az eredményt pedig, nagyjából 20 nap elteltével, közzéteszik a zinzinotest.com weboldalon, amelyből tájékozódhat az Omega-6:3 egyensúlyról, az Omega-3 tartalomról, a zsírsavakkal szembeni védelmi profilról és így tovább. A vér zsírsavtartalmának vizsgálatából kiderült, hogy ez a profil szoros összefüggésben van az egészségügyi állapottal.
*A Vitas egy GMP tanúsítvánnyal rendelkező szerződéses elemzőlabor 20 évnyi tapasztalattal a kiváló minőségű, modern ismereteken és technológián alapuló kromatográfos elemzések terén.
**A 11 zsírsav: palmitinsav (PA), sztearinsav (SA), olajsav (OA), linolsav (LA), alfa-linolsav (ALA), gamma-linolsav (GLA), dihomo-gamma-linolsav (DHGLA), arachidonsav (AA), eikozapentaénsav (EPA), dokozapentaénsav (DPA), dokozahexaénsav (DHA).