Zafír Bodorrózsa Szájpermet 50ml
Zafír Bodorrózsa Szájpermet 50ml
3 190 Ft

Zafír Bodorrózsa Szájpermet 50ml

Egy új, a CMC Déli Klinikán végzett magyar kutatás elsőként állapította meg, hogy a bodorrózsa igazoltan gátolja az új koronavírus szaporodását a szövettenyészeteken.
Ezen kívül pozitív hatással bír a vírusfertőzés által okozott kóros immunológiai reakciók ellen.

A Bodorrózsa (Cistus Incanus) egy már régóta nagyon jó eredményekkel használt gyógynövény. A szakirodalom alapján a magas antioxidánstartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentés céljából, immunerősítésre, valamint vírusok és baktériumok ellen is használható. Az utóbbi felhasználást megerősíti egy új magyar kutatás, amely szerint a bodorrózsa a koronavírussal szembeni harcot is eredményesen felveheti.

Összetevők:

Bodorrózsa vizes extraktum 43,5 ml (87%)
Zsálya vizes extraktum 2,5 ml (5%)
Bíborkasvirág-Echinacea vizes extraktum 2,5 ml (5%)
C-vitamin 1 ml (1000mg) NRV 80%
Természetes gyümölcs kivonat 0,5 ml
A bodorrózsából nyert koncentrált polifenol tartalom egyedülállóan védi a szervezetet a baktériumoktól és vírusoktól, a további összetevők erősítik a hatékonyságot. A hatóanyag védőpajzsot képez a nyálkahártyán, ezzel meggátolva a fertőzést, erősíti a szervezet immunrendszerét, valamint enyhíti az influenza tüneteit. A további összetevők a termék hatékonyságát növelik.

Használata:

A Zafír Bodorrózsa szájpermetet már a megfázás első jeleinél kezdje el alkalmazni.
Fertőzés kockázata esetén használata azonnal ajánlott felnőttek és 6 éve feletti gyermekek számára.

Megelőzés esetén: Naponta felnőtteknek 2×2 permet, gyermekeknek 2×1 permet a szájba

Kialakult tünetek esetén: Naponta felnőtteknek 3×2 permet, gyermekeknek 3×1 permet a szájba. A hatékonyságot növelendő, a tünetek megszűnése után még 3 napig javasolt használni a készítményt.

Jelentős mennyiségű antioxidánst tartalmaz, a flavonoidok közül kvercetin, kaempferol, apigenin található benne nagy mennyiségben, továbbá egyéb antioxidáns hatású polifenolok, úgy mint az epigallokatekin. Az antioxidánsoknak fontos szerepe van a szervezetben keletkező szabadgyökök semlegesítésében és a légúti fertőzések kezelésében.

A termék tartósítószertől, színezék és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Származási hely: Törökország
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagolás alján (nap,hó,év)!
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Figyelmeztetés!
Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!
3 190 Ft
Kiegészítő termékek