Varga hajcseppek hajhullás ellen 50 ml
Varga hajcseppek hajhullás ellen 50 ml
3 350 Ft

Varga hajcseppek hajhullás ellen 50 ml

A zöld dobozos Varga hajhullás elleni cseppek használata néhány hét alatt megállítja a túlzott mértékű hajhullást. A hatóidő hosszúságát sok tényező befolyásolja, úgy mint a hajhullás mértéke és kiváltó okai, a használat gyakorisága és rendszeressége, különböző hajkezelések, fodrászati eljárások, stb.
Már a használat második-harmadik hetében szemmel látható változás észlelhető, sokkal kevesebb a kihullott hajszál fésűben, hajmosáskor a lefolyóban.
Igazán jelentős javulást azonban 4-6 hét elteltével lehet érezni, ekkorra már nemcsak hogy a hajhullás csökken jelentős mértékben, de az új haj növekedése is látványos lesz. Ezek az új hajszálak először apró, pihés formában, úgynevezett „babahaj”-ként jelennek meg a fejbőrön, majd növekedésükkel egyre erősödnek és erős, egészséges, fényes hajszálakká válnak.
A 8. hét végére általában mindenki a hajhullás megszűnését, új, egyre erősödő hajszálak megjelenését tapasztalja. Innentől lehet ritkítani a hajcseppek használatát, a meglévő állapot fenntartására heti 3-4 alkalommal napi egyszeri használat javasolt.
Ahhoz, hogy ez a kedvező változás létrejöjjön, a hajcseppek használatát kúraszerűen kell végezni, beépíteni a napi rutinba. Kezdetben érdemes naponta kétszer használni, reggel és este, nagyon erős hajhullás esetén akár naponta többször is használató. Figyelem: a használat első hetében előfordulhat, hogy a hajhullást enyhe mértékben inkább felerősödni látjuk, semmint megszűnni, ettől azonban nem kell megijedni, ez egy természetes folyamat része, mivel a hajcseppekből szerzett tápanyagok hatására az egészséges hajnövekedési ciklus felgyorsul, egészséges hajszálak kezdenek növekedni, ezért a régi, egészségtelen szálak egy része gyorsabban kihullik.
3 350 Ft
Egységár: 67 Ft/ml
Adatok
Kiszerelés
50 ml
Kiegészítő termékek