Kategóriák
Termék részletek


Tiens Fizzy magnézium pezsgőtabletta 14db

Tiens Fizzy magnézium pezsgőtabletta 14db
6 580 Ft

Tripla magnézium bazsalikom kivonattal.

14 db-os pezsgőtabletta; Tiens termék magnéziumpótláshoz.

Tripla magnézium bazsalikom kivonattal. Jellemzői: csökkentheti a fáradtság érzetét, kiváló kiegészítője a Tiens kálcium készítményeinek. Energetizál, támogathatja az idegrendszer működését. Hozzájárulhat az izomzat normális működéséhez, karbantartja a csontozatot és a fogazatot.

Normalizálja és kiegyensúlyozza az anyagcsere folyamatokat, támogathatja a szív- és érrendszer megfelelő működését. Hatékony, könnyen használható magnézium pezsgőtabletta, amely támogatja az idegrendszer működését és enyhítheti a fáradtság érzetét.

Ez az egyedülálló, innovatív formula három természetes, könnyen felszívódó magnézium formátum segítségével gyorsítja az anyagcserét: Magnézium- karbonát, magnézium-oxid és természetes kötésű magnéziumot tartalmazó bazsalikom kivonat.

Használata ajánlott: Akiknél magnézium hiányos állapot alakult ki, koffein tartalmú italokat fogyasztóknál, a stressz káros hatásainak kitett embereknek, aktív életvitelt folytatóknak, intenzív sportolás mellett, izomgörcsök esetén. Javasolt napi adag: 1 db pezsgőtabletta. Doboz tartalma: 14 db tabletta.