Kategóriák
Termék részletek


Tiens Cink kapszula 60db

Tiens Cink kapszula 60db
4 935 Ft
A cink a legalapvetőbb nyomelemek egyike, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezet optimális működésében. A cink 160 különféle enzim alkotórésze.

60 db-os kapszula; Tiens termék a nemi szervek és az immunrendszer egészséges működéséhez.

Nagy mértékben járul hozzá a nemi szervek és az immunrendszer egészséges működéséhez, segíti a sebek gyógyulását és szabályozza a vércukorszintet. A szabad gyökök eltávolítása részben ugyancsak a cink jelenlététől függ a szervezetben. Cink hiányában törpenövés, étvágytalanság és az immunrendszer gyengesége jelentkezhet.

Súlyosabb esetekben a cink hiánya hajhulláshoz, hasmenéshez, impotenciához, férfiaknál a herék sorvadásához, valamint a szem és a bőr károsodásához vezethet. Jellemzői: erősítheti a szervezet ellenállóképességét, gyermek és serdülőkorban elősegítheti a normális növekedést és fejlődést. A cink jótékonyan befolyásolhatja a hímivarsejtek optimális termelődését, valamint fontos szerepet játszik a peteérésben és megtermékenyítésben. Elősegtítheti a szem és a bőr problémáinak regenerálódását, csökkentheti az étvágytalanságot. Fő összetevők: cink-laktát, szőlőcukor, tojásfehérje por, zselatin.