Kategóriák
Termék részletek


Tiens Chitosan kapszula 250mg 100db

Tiens Chitosan kapszula 250mg 100db
11 515 Ft
A Chitosan fő összetevője a kitozán (rákpáncél por), mely egy olyan élelmi rost, ami fontos szerepet játszik az emésztésben.

100 db-os kapszula; Tiens termék a nemi szervek és az immunrendszer egészséges működéséhez.

Szabályozza a gyomor tartalmának bejutását a bélrendszerbe, megerősíti a belek falát, és felgyorsítja az étel útját az emésztőrendszerben. A kitozánt a tudósok először 1823-ban vonták ki különböző rákfajták külső páncéljából. Ez az anyag megtalálható rákok, csigák páncéljában, bizonyos fajta sajtokban, élesztőben, valamint kis mennyiségben néhány gombafajtában is.

A kitozán valójában “élelmi” rost, ami fontos szerepet játszik az emésztésben, szabályozza a gyomor tartalmának bejutását a bélrendszerbe, megerősíti a belek falát, és felgyorsítja az étel útját az emésztőrendszerben. A kitozánt, amely legnagyobb mennyiségben tengeri élőlényekben fordul elő, ma már az élethez szükséges hatodik létfontosságú elemként tartják számon a fehérjék, a zsírok, a cukor, az ásványok és a vitaminok után. Természetes, emberi fogyasztásra alkalmas állati rostanyag. Jellemzői: a könnyen oldódó, zselés élelmi rostok csökkenthetik a koleszterin szintjét a szervezetben, és segítséget nyújthatnak a testsúly szabályozásában. Csökkentheti a székrekedés kockázatát, elősegítheti a normális vércukorszint megőrzését, jótékonyan befolyásolhatja a bélrendszer működését. Fő összetevők: rákpáncél por (kitozán), maltrodextrin, magnézium sztearát, szilícium-dioxid, cellulóz.

Hatóanyag tartalom: kitozán 150mg / kapszula