100% Bio
Laktózmentes
Tejfehérjementes
Koleszterinmentes
Hozzáadott cukortól mentes
Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból. A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín főzéshez is tökéletes megoldást nyújt. A The Bridge BIO Zabkrém Tejszín vízben oldódó növényi rostokban gazdag, így segíti a bélműködést, és a különböző káros anyagok kiürülését a szervezetünkből. Rosttartalmának köszönhetően véd a szív- és érrendszeri betegségek és a vastagbélrák kialakulása ellen is. Magas fehérje tartalma, illetve a nagy mennyiségben jelenlévő telítetlen növényi zsírok és ásványi anyagok teszik a zabot egy kiegyensúlyozott és élénkítő gabonává, melynek az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásai is jól ismertek.
Szárazanyag tartalom:
10%
Felhasználási javaslat:
Fogyasztása minden évszakban, de a leginkább télen ajánlott. A BIO Zabkrém Tejszínt leginkább édességekhez, gyümölcsökhöz, vagyis az édes ízek krémesítéséhez, lágyításához ajánljuk. Emellett bármely sós fogáshoz is használhatjuk, nem fogunk csalódni benne.
A termék további előnyei:
A The Bridge kizárólag első osztályú zabot használ, melyek tanúsítvánnyal rendelkező, vetésforgót alkalmazó organikus gazdálkodásokból származnak. Hogyha Ön vegetáriánus vagy vegán diétát tart, esetleg éppen életmódváltás előtt áll, fontos, hogy az alapanyagok lecserélésével kezdje új életét, hiszen minden az alapoknál kezdődik. Száműzze konyhájából a nem ellenőrzött gazdaságokból származó termékeket, fontos, hogy pontosan tudjuk, mit teszünk az asztalra, és mi kerül szervezetükbe.
A The Bridge minden egyes terméke, annak minden alapanyaga csak ellenőrzött organikus gazdaságokból érkezik, csak a legjobb gabonákat és magokat, és kristálytiszta forrásvizet használ. A The Bridge BIO Zabkrém Tejszín tejfehérje-, laktóz-és koleszterinmentes, alacsony sótartalommal rendelkezik, alacsony a telített zsírok aránya, mely tulajdonságoknak köszönhetően lesz igazán, könnyed, légies és nagyon finom. A rostokban és napraforgóolajban gazdag termékkel bátran helyettesítheti az eddig használt állati tejszínt. Az Olaszországban termesztett gabonafélék méltán ismertek világszerte, a rizsen túl ideje megismerni a többi magot is, mert nem is hinnénk, mennyire jót tehetünk a növényi italokkal, desszertekkel és tejszínnel a szervezetünknek és a környezetünknek egyaránt.
A márkáról:
Az olasz családi vállalkozás szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus termékeket gyártó cégévé vált. A The Bridge széles termékkínálatában
Összetevők: víz, zab (10%), napraforgó olaj*, tápióka keményítő*, napraforgó lecitin. Sűrítők: karragén, karobliszt*, tengeri só. A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból származnak. Allergén információ: tartalmaz glutént.
Tápérték: "Energia 510 kJ, 123 kcal Zsír 9,8 g, amiből telített zsírsavak 1 g, egyszeresen telítetlen zsírsavak 3 g, többszörösen telítetlen zsírsavak 5,8 g Szénhidrát 8,1 g, amiből cukor 6,1 g Rost 1 g Fehérje 0,6 g Só 0,1 g"
Tárolás száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőszekrényben 3-4 napig eltartható.