Sanct Bernhard osztriga-maca kapszula 120 db
Sanct Bernhard osztriga-maca kapszula 120 db
7 820 Ft

Sanct Bernhard osztriga-maca kapszula 120 db

Sanct Bernhard Osztriga Maca aktív kapszula
120 db


Casanova tudta, mit csinál, ötven osztrigát is beszürcsölt, mielőtt találkozott volna mindenkori szíve hölgyével.
A kagylócska ugyanis serkentő hatású: a benne lévő cink és taurin fokozza a potenciát, gerjeszti a szerelmi étvágyat.

Az osztriga tehát természetes módon tüzeli fel a nő libidóját és a férfi potenciáját. Ám a drága ínyencfalatot nyersen szokás fogyasztani, és ezt nem mindenki szereti: a viszolygónak viszont itt van az osztrigakapszula! Az USA-ban és Japánban már befutott, mert az osztriga (a kapszula is) sok olyan életfontosságú anyagot tartalmaz, amelyekre szüksége van a bőrnek és a kötőszövetnek is.

Napi egy kapszula réztartalma például elegendő ahhoz, hogy szép és egészséges legyen a hajunk, vastartalma, hogy erős legyen a körmünk, káliumadagja pedig a cellulitiszt, E-vitaminja a ráncképződést akadályozza meg.

A 'Nagyhatású Maca-kivonat' kapszulák olyan természetes termékek, amelyek a keresztvirágúak családjába tartozó macából készültek. A maca különleges körülmények között nő, többnyire a tengerszint felett 4000 méteres magasságban, a perui Andok-hegységben. A helyi lakosok a macát már kb. 2000 éve alkalmazzák. A történelmi feljegyzések szerint a régi inkák nagy mennyiségben fogyasztottak macát csata előtt, hogy növeljék erejüket, kitartásukat. A modern kutatások szerint a maca sok aminosavat, cinket, taurint és más természetes összetevőket tartalmaz. Évszázadokon keresztül ez a növény volt a dél-amerikai inka törzsek fő tápanyagforrása, a helyi lakosok az Andok varázserejű ajándékának tekintették. A fiatalok abban az időben a termékenységük növelésére fogyasztották ezt a növényt. A XVI. században a spanyol király által finanszírozott tengeri expedíciók felfedezték Dél-Amerikát. Az 'Új Földről' a spanyol királynak ajándékba vitték a macát, amelyet azóta Spanyolországban 'királyi' jelzővel illetnek.


A Maca a következő hatásokkal rendelkezik:
1. Serkenti a hipotalamusz, hipofizis és mellékvese működését.
2. Gyorsan helyreállítja a fizikai erőnlétet. A fáradtság elleni hatása hasonlít a ginzengére.
3. Megszünteti az anyagcsere kiegyensúlyozatlanságát, amelyet a stresszes helyzetek és az előrehaladott kor okoznak.
4. Fokozza az erőnlétet és erősíti a Jang-energiát.
5. Javítja a sperma minőségét és a spermatozoidok mozgékonyságát.
6. Aktiválja az agyműködést, javítja a koncentrációt.


Alkalmazás:
A gyomor, húgyhólyag és vese legaktívabb óráiban kell bevenni, illetve a hármas melegítő idejében.


A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet.
Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erősebbnek érzi magát.

Javítja a szellemi teljesítményt, ezért perui ginszengnek is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik.

A növény a kietlen életkörülmények között olyan alkotókat halmozott fel a sejtjeiben, melyek különös védelmet nyújtanak számára. Ezek a hatóanyagnak számító komponensek más élő szervezeteket is megerősítenek, újabb erővel, élettel töltenek fel. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, eszenciális zsírsav taláható benne. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fittoszteroidok csoportjába tartoznak. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

Általános energetizáló:
Vitalizál, roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt.

Szellemi teljesítmény fokozó:
Megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál, javítja a stresszel szembeni t?rőképességet, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.

Immunrendszererősítő:
Aktiválja az immunrendszert, gyorsítja a betegségekből való felépülést, megelőzi a betegségek kialakulását, javítja a vérképzést.

Szexuális teljesítményjavító:
Fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket.

Meddőség esetén is ajánlott szedése.


Hatóanyagok 6 kapszula
Osztriga kivonat 720 mg
Geleé-royal 102 mg
E-vitamin 35,4 mg
Cink 6 mg


120 db kapszula
6 db kapszula / nap
20 napra elegendő


Figyelmeztetés:
A termékek mellett szereplő leírások tájékoztató jellegűek nem a reklámozását szolgálják!
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát.
A termékeink nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termékeink nem gyógyítanak betegségeket!
7 820 Ft
Egységár: 65 Ft/db
Adatok
Kiszerelés
120 db
Kiegészítő termékek