Kategóriák
Termék részletek


Netamin Zöld tea + króm

Netamin Zöld tea + króm
3 330 Ft
Egységár: 56 Ft/db
o Két extra erős és közismert hatóanyag kombinációja, melyet világszerte milliók használtak már sikerrel fogyókúrájuk során
o Magas hatóanyag-tartalom
o 100 százalék természetes, vegán termék
Két kedvelt fogyókúrát segítő hatóanyag egy termékben egyesítve!

A zöld tea
A zöld tea anyagcserére is gyakorolt erejét többek között az ún. katekineknek köszönheti, közülük is kiemelkedik az ún. EGCG-tartalma. A Netamin Zöld tea + króm kapszulában magas katekin-tartalmú zöld tea kivonat található: minden adagban 400 mg EGCG-tartalommal, ami nagyjából 5 csésze erősen lefőzött zöld teának felel meg.

A króm
Nem lehet fogyásról beszélni anélkül, hogy a vércukorszint szóba ne kerülne. Az egészséges testsúly és a normál vércukorszint kéz a kézben járnak. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, ezért alkalmazzák egyre többen titkos fegyverként diétájuk során.
Fontos: a kúra során legalább napi 2,5-3 liter tiszta vizet ivása ajánlott. Mellőzzük a cukor-, mesterséges édesítőszer- és koffeintartalmú italok fogyasztását.
100 százalék természetesség - vegán termék, 2 fantasztikus hatóanyaggal!

A Netamin Zöld Tea+Króm egy olyan fogyókúrás kiegészítő, ami nincs tele felesleges töltelék-összetevőkkel, sallangoktól mentes, kizárólag olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek tudományosan igazoltak és több millió ember alkalmazta már őket óriási sikerrel!