Nanna aqua-alfa lúgos (ph > 10,5) 1600 ml
Nanna aqua-alfa lúgos (ph > 10,5) 1600 ml
491 Ft

Nanna aqua-alfa lúgos (ph > 10,5) 1600 ml

Leírás:
Kezelés következtében lúgos ásványvíz, nagymértékű (2,3 mmol/lit) szabadlúgossága, magas elektron és oxigén tartalma kétfajta szerepet igyekszik fogyasztáskor szervezetünkben betölteni.Egyrészt bizonyos lerakódott salakanyagokat ionizál, oldhatóvá tesz, másrészt emeli a szövetek pH értékét (lúgosít), segítve az oxigén felvételét. Magas elektrontartalmát a gyomorsav nem tudja teljes mértékben közömbösíteni és képes eredeti formájában a véráramba bejutni. Segíti a sejtek anyagcseréjének egyensúlyba kerülését a sejtfalon keresztüli folyamatokba. Igyekszik a szervezetben megemelkedett tejsavszint kiürülését meggyorsítani. A normál sejtek glükózt és oxigént vesznek fel a környezetből és azt lassan elégetve energiát termelnek. Ezen égési folyamat végterméke víz és széndioxid. A rosszindulatú sejt általában nem tud elég oxigént felvenni a környezetéből és így a glükóz erjedéses folyamatba lép. Az erjedés egy nem tökéletes oxidáció és ezáltal szerves savak keletkeznek. Miután a rosszindulatú sejt nem tud elég oxigént felvenni az előbbi folyamat a szövetek elsavasodásához vezet. A tisztító-ivókúrán kívül fogyaszthatjuk gyomorégés, cukorbetegség, izomfájdalmak (izomláz) megelőzésére, másnaposság okozta következmények enyhítésére.
A komplex vízkúra alkotórészei:
1. Aqua-Alfa lúgos ( pH > 10 ) magas ( e- ) elektrontartalommal, 2,3 mmol/lit. szabadlúgossággal.
2. Aqua-Omega savas ( pH< 2,9 ) alacsony elektrontartalommal
3. OxySpin enyhén lúgos ( 7,3-7,8 pH ) a szervezet számára könnyen hozzáférhető nagy mennyiségű stabilizált oxigén és negatív elektron tartalommal. A tudósok a világ különböző pontjain függetlenül egymástól felfedezték, hogy a víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciaszinten tárolni és azt más rendszerbe – például az élő szervezetbe - átvinni. Minden élő szervezet biológiai közegét jellemzi három paraméter a sav-bázis egyensúly, avagy a pH érték, a hidrogéngáz -, illetve oxigén gáznyomás, vagy rH2 – érték, továbbá a specifikus ellenállás vagy R érték. (Dr Mester J.: BETA-teszt, Alternatív állapotmérő módszer, Komplementer Medicina, X. évf. 2006. 3.sz. 34-35) Az AQUATRIO különböző frekvenciaszinteknek és az elismert ásványvíz alapanyagnak köszönhetően alakítja ki jellegzetes tulajdonságait. Kúraszerű fogyasztásával tisztítjuk szervezetünket, vizeink nagy mennyiségű salakanyag távozását segítik elő.

Rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük helytelen életmódunk (táplálkozás, stressz, mozgáshiány, stb.) okozta káros következményeket. Megelőzhetők az antibiotikumok alkalmazása. Prof. Dr Dinya Zoltán ( Agrár és Molekuláris Kutató Intézet Nyíregyházi Főiskola ) vizeinkkel végzett IR spektrofotometriás vizsgálataiból megállapítható, hogy mind három víznek a kezelés alkalmával eltérő ( H- ) hidas szerkezete alakul ki.
Az élettani jellemzők vizsgálata alkalmával megállapítást nyert, hogy különböző módon csökkentik a szervezet számára káros mikrobák szaporodási sebességét. Az OxySpin és az Aqua Omega vízbe mártott vágott alma, burgonya barnulása nagymértékben csökkenthető. A HT-29 kolorektális tumorsejt tenyészetből megállapítható volt, hogy mindhárom víz mutat osztódás gátlást. Legerősebb gátlónak eddig az Aqua Omega, az Aqua Alfa majd a OxySpin Redox Water bizonyult.

Tisztító-ivókúra

A délelőtti AQUA-Alfa-t naponkénti változó mennyiségben javasolt fogyasztani: 2-3-4-5-6-7-7-7-7-7-7-6-5-4-3-2dl-es adagokban.

Az este fogyasztandó AQUA-Omega mennyisége ugyan annyi mint a délelőtt elfogyasztott AQUA-Alfa mennyisége.
Az AQUATRIO harmadik eleme, az OxySpin fogyasztása napközben többször, napi átlagban 1,5 liter javasolt.
Ezen speciális tisztítókúra elvégzésével (kb. negyedévente) a szervezet ellenállóbbá válik és az életkornak megfelelő, friss állapotban tartható.
Az AQUA-Alfa-t az előírt mennyiségben apránként, kis adagokban fogyasszuk, így hatása kedvezőbb. A napi első néhány kortyot célszerű reggel éhgyomorra inni.
A vizek fogyasztása nem korlátozott, a kúra után táplálkozásnak megfelelően együttesen és külön-külön is fogyaszthatók.
491 Ft
Egységár: 0,31 Ft/ml
Adatok
Kiszerelés
1600 ml
Kiegészítő termékek