Naturland körömvirág krém classic 100ml
Naturland körömvirág krém classic 100ml
2 300 Ft

Naturland körömvirág krém classic 100ml

NATURLAND KÖRÖMVIRÁG KRÉMMielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót!

E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!Tulajdonság, hatás:

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

A körömvirág (Calendulae flos) gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású.

A kamillavirágzat (Matricariae flos) hatóanyagai gyulladáscsökkentő, seb-gyógyító és antimikrobás hatásúak.

A béta-karotin természetes antioxidáns, az A-vitamin provitaminjaként fontos szerepet játszik a hámképződésben és a regenerációban, azaz a sebgyógyulásban.Mi a Naturland Körömvirág krém hatóanyaga?

60 g készítményben: 10,2 g körömvirág és kamillavirágzat (Calendulae flos et Matricariae flos) kivonat [kivonószer: Cegesoft PS 17 - 96%-os etanol], 7,2 mg béta-karotin (Lucarotin 10 S)Mit tartalmaz még a Naturland Körömvirág krém?

Segédanyagok: tisztított víz, cetil-sztearil-alkohol, fehér vazelin, nátrium-lauril-szulfát, 96%-os etanol, metil-parahidroxibenzoát, citromolaj.Mikor alkalmazható a Naturland Körömvirág krém?

A krém rendszeres használatával megelőzhetőek, ill. megszüntethetőek a bőrgyulladások. Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezelésére.

Visszérgyulladás esetén mérsékli a gyulladásos tüneteket és csökkenti a fájdalmat. Nehezen gyógyuló - már hámosodó - sebek és fekélyek, valamint aranyeres problémák kezelésére.

Regeneráló és hidratáló hatóanyagai a bőrt simává és puha tapintásúvá teszik.Mikor nem szabad alkalmazni a Naturland Körömvirág krémet?

A készítmény bármely komponense iránti egyéni túlérzékenység (allergia) esetén (pl. fészkes virágzatúakkal szemben) és nyílt-, vérző sebfelületen ne alkalmazza a készítményt!Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?

Fészkes virágzatúakra érzékeny egyéneknél allergiás reakció léphet fel.Lehet-e a Naturland Körömvirág krémet más gyógyszerekkel együtt alkalmazni?

Más külsőleges készítménnyel egyidejűleg ne alkalmazza a készítményt!Várandósság és szoptatás ideje alatt alkalmazható-e a készítmény?

Ezen élethelyzetekben a készítmény alkalmazására vonatkozóan kérje ki kezelőorvosa véleményét!Alkalmazható-e a készítmény gyermekeknél is?

Igen, a készítmény kisgyermekkortól (3 éves életkortól) alkalmazható.Hogyan kell a Naturland Körömvirág krémet alkalmazni?

A kezelni kívánt felületet naponta 2-3 alkalommal tisztítás után vékonyan kenje be a krémmel, és finoman masszírozza a bőrbe!Mennyi ideig alkalmazható a Naturland Körömvirág krém?

A krémet kúraszerűen, ill. bőrgyulladás, visszérgyulladás esetén a tünetek megszűnéséig alkalmazhatja. Ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek, ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását!Hogyan kell tárolni a Naturland Körömvirág krémet?

Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védve tárolandó.

A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!Mennyi ideig használható fel a Naturland Körömvirág krém?

A készítményt csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
2 300 Ft
Egységár: 23 Ft/ml
Kiegészítő termékek