INTERHERB NAPI 1 GINSENG EXTRAKTUM KAPSZULA 30DB
INTERHERB NAPI 1 GINSENG EXTRAKTUM KAPSZULA 30DB
1 691 Ft 
1 480 Ft
12

INTERHERB NAPI 1 GINSENG EXTRAKTUM KAPSZULA 30DB

InterHerb Ginseng
Panax Ginseng extraktum 150 mg
30 db étrend-kiegészítő kapszula


A termék általános leírása
Az életgyökérként, erőgyökérként is ismert Ginsenget Távol-Keleten több mint 2000 éve alkalmazzák a fizikai és szellemi erőnlét fokozására. A hazánkban tonikumként közismert növény legértékesebb hatóanyagai a ginszenozidok, melyek elsősorban a gyökérben halmozódnak fel. A Ginseng Extraktum kapszula magas hatóanyag tartalmú gyökérkivonatból készül. Fogyasztását az ellenálló-képesség támogatására, az idős, vagy legyengült szervezet erősítésére, valamint fokozott fizikai- és szellemi igénybevételkor ajánljuk. Kimerültség, csökkent koncentrációképesség esetén kúraszerű szedése javasolt.

Javallat
A fizikai- és szellemi erőnlétért!

Hatóanyag tartalom
Panax ginseng gyökérkivonat: 150 mg, ebből ginszenozidok: 12 mg.

Összetevők
Panax ginseng gyökérkivonat, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, zselatin, csomósodás gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilícium-dioxid, színezék:Titánium-dioxid.

Adagolás
Javasolt fogyasztás napi 1 kapszula. Lehetőség szerint a reggeli étkezést követően, rágás nélkül lenyelni. Kúraszerű fogyasztása 4-6 hétig ajánlott. Egy hónap elteltével a kúra ismét folytatható.

Figyelmeztetés
Befolyással lehet a vércukorszintre. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó!

Ellenjavallat
Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása nem ajánlott. Magas vérnyomás esetén ne szedjen Ginseng tartalmú készítményt!
1 691 Ft 
1 480 Ft
Egységár: 49 Ft/db
Kedvezmény 12
Megtakarítás 211 Ft
Kiegészítő termékek