Enada nadh tabletta 30db
Enada nadh tabletta 30db
14 756 Ft

Enada nadh tabletta 30db

Az ENADA a szklerózis multiplex kiegészítő kezelésére ajánlott.

Az autoimmun betegségekben, így az SM-ben is fokozódik a folyamatban résztvevő sejtekben a szabad gyökök termelése.

Az ENADA hatóanyaga, a NADH a szervezet leghatékonyabb antioxidánsa. NADH szükséges ahhoz, hogy a szervezet többi antioxidáns molekulája újraaktiválódjon, és képes legyen újabb szabad gyökök semlegesítésére. A szabad gyökök kulcsszerepet játszanak az autoimmun betegségek kialakulásában.

Az ENADA elősegíti a sejtek regenerálódását, így az idegsejtek velőshüvelyének az újraépítését, fokozza ezek sebességét és hatékonyságát.

Az ENADA immunmoduláns hatással rendelkezik, befolyásolja a felszabaduló gyulladáskeltő anyagok termelését. A szklerózis multiplexben szenvedő betegek túlnyomó többsége nagymértékű fáradtságról és izomerő csökkenésről számol be. Az ENADA részt vesz a sejtek energia termelésében, azt fokozza.

Depresszió
Az ENADA segítségével a szellemi funkciók felgyorsulnak, a gondolkodás pozitívvá válik és a vegetatív funkciókban jelentkező eltérések normalizálódnak. Azt tapasztalták, hogy a betegek kb. 70-75 százaléka javulást mutatott ENADA szedését követően. Mellékhatást nem észleltek senkinél.

Krónikus fáradtság szindróma
A betegség fő tünetei: fáradtság, koncentrálási nehézség, fej- és torkfájás, tapintható-érzékeny nyirokcsomók, izom-és izületi fájdalom, hőemelkedés-láz, alvási zavarok, pszichiátriai problémák, allergiás tünetek, bőrön megjelenő kiütések, hasi görcsök, fogyás vagy súlygyarapodás, szapora érverés, mellkasi fájdalom, éjszakai izzadás.
Több klinikai tanulmány arról számolt be, hogy az ENADA enyhíti a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők panaszait.

Parkinson-kór
Az ENADA a Parkinson-kór kiegészítő kezelésére ajánlott. Segítségével elérhető, hogy a szokásos Parkinson-kór ellenes szerek dózisát csökkenteni lehet, egyes esetekben, főleg a kezdeti stádiumban, ezek alkalmazásának a bevezetését későbbi időpontra lehet halasztani. Az ENADA a dopamin termelését és a szintézis kulcsenzimének, a tirozin-hidroxiláznak az aktivitását képes fokozni, ezért nem gátolja a szervezet saját dopamin szintézisét. A meglévő dopamin termelő sejtek fokozott aktivitása lehetővé teszi, hogy a szervezetben az ingerületátvivő anyagok szintje újra a normál értékeket elérje, vagy azt megközelítse, így a betegség tüneteit nagyban javítsa.
14 756 Ft
Egységár: 492 Ft/db
Kiegészítő termékek