Egészségfarm kalcium kapszula 120db
Egészségfarm kalcium kapszula 120db
7 606 Ft

Egészségfarm kalcium kapszula 120db

A világon létező kalcium-vegyületek közül a tejből kivont természetes, szerves kalciumból szívódik fel legtökéletesebben a kalcium az emberi szervezetben. Az itthon és külföldön végzett humán-klinikai vizsgálatok egyértelműen igazolják, hogy a szerves kalcium-vegyületek közül is a tejkalciumnak van a legjobb beépülése.
A tejből kivont kalciumjának további előnye, hogy a kalcium mellett a tej többi értékes makro- és mikroelemét is tartalmazza, így foszfort, magnéziumot, cinket, mangánt, kobaltot, vasat, rezet, jódot stb. E terméknél a fejlesztők nem elégedtek meg az eredeti tej-kalcium tulajdonságokkal, hanem a kalcium biztonságos felszívódását, és a csontozatba, a fogazatba való beépülését vitaminos célkeverékkel fokozták (pefillokinon, piridoxin, folsav, kobalamid, aszkorbinsav, prebiotikum hordozók).
Az elvégzett humán-klinikai vizsgálatok igazolták az előzetes várakozást. Az így továbbfejlesztett termék igen hatékonynak bizonyult a csontozat- és fogazatépítésben, illetve helyreállításában.
Ugyanezen vizsgálatok szerint a tejből kivont bioaktív kalcium hozzájárul az egyre terjedő vastagbélrák megelőzéséhez. Ebben a biokémiai folyamatban a tejkalciumnak főleg a kalcium-foszfát komponense hatékony. A le nem kötött epesav ugyanis igen agresszív, maró, irritáló hatású, amely károsítja a bél felhám sejtjeit. Ennek lekötésében segít a tejből kivont kalcium.
A vizsgálatokból az is kiderült, hogy e bioaktív kalcium szedése, nem okoz vesekő képződést, ami a szervetlen kalcium szedésekor bekövetkezhet.
A termék tulajdonságai
A 120 db kapszula ára nem drágább, mint amennyibe ugyanennyi kalciumot tartalmazó tej, vagy tejtermék kerül. Nagy előnye, hogy tejérzékenyek is hátrányos következmények nélkül szedhetik, bioaktív volta miatt.
Rendszeres szedése a csontritkulás megelőzését, illetve a kialakult ritkulás javítását eredményezi.
OÉTI eng.sz.: 66/É
Ez a készítmény egy olyan különleges kalcium-koncentrátum, amely első a magyar piacon, amellyel vitamintartalma miatt fokozottabb hatást érhetünk el egészségünk megóvásában!
7 606 Ft
Egységár: 63 Ft/db
Kiegészítő termékek