Kategóriák
Termék részletek


DR.HERZ B-KOMPLEX KAPSZULA

DR.HERZ B-KOMPLEX KAPSZULA
1 827 Ft
Egységár: 30 Ft/db
A testi egyensúlyt és teljesítőképességet különböző tényezők befolyásolják. Ehhez tartozik az elegendő mozgás és az egészséges táplálkozás. A kihívások és a napi stressz energiát és jó idegeket követel, ami megnövekedett B-vitamin szükségletet eredményez.

A B-vitamin fontos szerepet játszik a test energiához jutásánál. A B-vitaminban az a különleges, hogy mint a fogaskerekek mindent működésben tart,ezáltal a vitaminok a szervezetben optimálisan tudnak érvényesülni. Fontos mind a nyolc B-vitamin elegendő mennyiségű fogyasztása.

A folsav a vízben oldódó vitaminok B csoportjához tartozik. A B6 és B12 vitaminokkal együtt fontos a fehérjék felépítésénél, a vörös és fehér vérsejtek képződésénél, a sejtképződés és sejtmegújulás folyamatában, valamint az oxigénszállításnál. A folsav pozitív hatással van a szív vérkeringés egészségben tartására is.

Összetétel:
Magnézium-karbonát, Kukoricakeményítő, zselatin, nikotinamind, kalcium-D-pantotenát, piridoxon-hidroklorid, tiamin-nitrát, B2-vitamin, csomósodást gátló magnézium sztearát, folsav, B12-vitamin

Hatóanyagok 1 kapszula / nap
Nikotinamid 54 mg
D-Pantoténsav 18 mg
B6-vitamin 5 mg
B1-vitamin 3 mg
B2-vitamin 5 mg
Folsav 450 ug
B12-vitamin 9 ug
  • Arukereso.hu Export Kategória
    Sport és Fitness/Étrend-kiegészítő/Vitaminok és ásványi anyagok