Aromax cickafarkolaj 2 ml
Ár:2270 Ft.
Egységár:1135 Ft. / ml
Az Eurázsiában és Észak-Amerikában őshonos évelő növény általánosan ismert a mérsékelt égövben. A növényből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj sötétkék, friss, fű illatú folyadék. Kozmetikumok, parfümök gyakori alkotóeleme, vermutokban és keserűlikőrökben használt ízanyag. Haj- és bőrápolásra ajánljuk.
Alkalmazási területei izom- és izületi fájdalmak, sportsérülések kezelése, bőr vérkeringésének fokozása intimhigiénia, menstruációt kísérő fejfájás bőrproblémák kozmetikai kezelése
Alkalmazási formái aromafürdő, masszázs, borogatás, bedörzsölés, kozmetikai készítmény
(tovább...)
Ár:2270 Ft.
Egységár:1135 Ft. / ml